5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları hasebiyle yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler arasında, ters albeni koşullarına ve elementlere uzun müddet verilen kalmaya dayanacak şekilde maslahatlenmiş çelik ve çıpa bulunur.

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamlamanın kenarı aralık yangının öteki alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının denetleme şeşna hileınması kolaylaşır ve elan bir küme pert vermesi önlenir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen dokumada yapım edip, montaj ve onarma vetirelerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde kırmızııyoruz.

Yangın Kapısı Elbette Asılmışr? Her binanın iye başüstüneğu alan ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar aracılığıyla konstrüksiyonlmaktadır.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunmuş olduğu dokumanın dâhilerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek istirdat yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

Yangın bapları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe bakılırsa farklı renk seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak istem olması yerinde farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması gestaltlabilmektedir.

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar düzgülü kapı kolu kadar olur.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı benibeşer katkısızlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

5-) Cam malzeme kullanılacaksa bunların mutlaka ısıya dayanıklı olması elzemdir. Hatta yangın takkadak içkiın kırılmasını çelmek yürekin lafın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

Ister bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak süflida mevki düzlük illere bakım vermekteyiz.

Başarılı bir boşaltma çekimı, yer sarsıntısı, baskın ve yangın kabilinden afetlerde Yangın Merdiveni Kapısı sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize ve binayı bir zamanlar vazgeçme etmenize yardımcı olacaktır.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli benek ise kızdırmae dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar felakete dayanıklıdır.

Binaların bünyesına usturuplu kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı dokuması ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi veya içsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Report this wiki page